Neem zangles in Etten-Leur!

Neem contact op

Neem zangles in Etten-Leur!

Neem Contact op

Neem zangles in Etten-Leur!

Neem Contact op

Zanglessen voor beginners en gevorderden

Wil je erachter komen of zingen voor je is weggelegd? Wil je een paar technische handvatten om je zangtechniek te verbeteren? Of ben je al (semi-)professioneel zanger en ben je op zoek naar een coach die je kan helpen met je uitstraling op het podium? Ik geef zangles aan iedereen vanaf acht jaar, van beginners tot gevorderden.

Probeer gerust een keer een proefles, om erachter te komen of het klikt!

Zangles voor beginners

Wat leuk, je wilt zangles volgen! Wat voor mij voorop staat is dat met zingen vooral heel veel plezier gepaard gaat. Je zult merken dat het zingen door oefeningen en technische aanwijzingen al snel makkelijker gaat en beter klinkt. Hoe mooier je gaat zingen, hoe meer plezier je eraan beleeft!

Ik richt me in mijn lessen vooral op wat jij wilt leren. Je kiest zelf in welke muziekstijl je wilt zingen: klassiek, musical, jazz of popmuziek. Je kunt zelfs je eigen repertoire samenstellen. En anders kies ik gewoon een mooi nummer dat perfect bij je stem past. We zullen werken aan een grondige basistechniek. Denk hierbij aan een goede ademsteun, uitspraak, toonvorming, kopstem, borststem, twang, belten en interpretatie.

Ik geef zangles aan iedereen vanaf acht jaar. Bekijk de tarieven en geef je op!

Wil je ook op zangles in Etten-Leur?

Geef je op voor een proefles voor beginners!

Coaching solisten

Bij zingen komt meer kijken dan alleen de stemtechniek. Zingen is eigenlijk niets anders dan communiceren; een verhaal vertellen, een gevoel overbrengen. Lichaamstaal en uitstraling kunnen dit verhaal ondersteunen en versterken. Omgekeerd kan een gebrek aan uitstraling op het podium ook de impact van je optreden verzwakken of zelfs storend afleiden van het werkelijke verhaal dat je wilt vertellen.

Jezelf coachen op het gebied van podiumuitstraling is ongelooflijk moeilijk; het is vrijwel onmogelijk jezelf objectief te bekijken. Daarom is het fijn wanneer iemand van buitenaf feedback geeft op de manier waarop je jezelf en de muziek presenteert.

Ik coach je op het gebied van interpretatie en presentatie van je repertoire. Daarbij is het doel dat de muziek zo krachtig mogelijk overgebracht wordt op het publiek. En dat jij op het podium goed in je vel zit.

Meer informatie?

Vraag naar de mogelijkheden voor solisten

Workshops koorzang

In een koor zingen is magisch. Het gaat niet langer om jouw individuele stem, maar om de chemie tussen alle stemmen uit het koor. Als de verschillende koorleden echt helemaal op elkaar ingespeeld zijn, lijkt het alsof je met elkaar één adem bent, één machtig instrument. Ik raad alle solo-zangers sowieso aan ook ervaring op te doen in koren. Het leert je extra goed te luisteren en je traint je concentratie en muzikaliteit.

Geïnteresseerd in de workshops koorzang?

Informeer naar de workshops voor koren

Coaching muziektheater

Muziek en theater zijn al jaren mijn twee grootste passies. Het muziektheater verbindt die twee kunstvormen. Ik vind het dan ook heerlijk om iets bij te kunnen dragen aan de totstandkoming van muziektheaterproducties.

Door mijn ervaring met het muziektheater leg ik me als coach toe op het trainen van de zangkwaliteiten van acteurs en het werken aan de acteercapaciteiten van zangers.

Op zoek naar een coach voor muziektheaterzangers?

Vraag naar trainingen voor muziektheaterzang